Tarot

Tarot – spirituell utveckling eller coachning
Kom och få en läggning i tarotkort. Ställ frågor, stora som små. Vi tittar på din dåtid, nutid och fram-tid. Vi talar aldrig om död och utgår alltid från dig. Jag har alltid haft ”gåvan” och jag använder tarotkor-ten som stöd i läggningar. Ibland får jag med mig personer från andra sidan, ser platser, känner dofter eller hör röster, det är olika från gång till gång.

Historia
Man har funnit tarotkort i norra Italien från 1300 talet och man vet inte riktigt varitfrån själva tarotleken härstammar. Kvinnor och män med denna gåva bränndes ihjäl och deras texter och böcker likaså. De 78 korten består av ”Stora arkanan” med sina 22 kort och Lilla arkanan” med 56 kort. Stora arkanan symboliserar stora faser i livet, arketyper och livsvägar som genomsyrar den fas du är i just nu. I lilla arkanan hittar vi 4 olika sviter från 1-10 samt klädda kort med kung, drottning, knekt och prinsessa. Dessa symboliserar allt ifrån årstider till material, känslor och tankar, personer och karaktärsdrag.

Andlig utveckling och healing
Healing stärker din livskraft och gör att du känner dig mer balanserad. I samtal hjälper jag dig att hitta din inre kompass och kanske svar på hur du kan göra den förändring du behöver. Släpp stressen och samla din energi! Starta med ca 10 minuters dialog om livssituationen, sedan står eller ligger du på behandlingsbänk med kläder + täcke på dig. Här lyfter vi vikten av hur mycket våra tankar påverkar energin och flödet i har i kroppen. Energi existerar i varenda cell i din kropp och flödar i hela kroppen. I grund och botten består allt av elektroner, protoner och neutroner, även du!
Lämplig även för ungdomar.

Prislista
Vägledning med tarotkort
Tarotläggning 30 min 400 kr
Tarotläggning 60 min 700 kr

Andling utveckling och Healing
Healing 45 min. 300 kr ungdom / 500 kr vuxen

För både själ & kropp
Massage + tarotkort 90 min 900 kr
Massage + tarotkort 50 min 700 kr
Massage + tarotkort 30 min 500 kr

Vill du boka en tarot? Kontakta Linda!