Tillsammans är vi starkare!

– Ett samarbete där olika synsätt på människan kompletterar varandra.

Daniel Pokorny och Filippa Freed heter vi som startade Hälsans Hus och det gjorde vi med en djup önskan att forma en plats där begreppet hälsa fick vidgas och blomma ut. Vi hade båda haft egen praktik och längtade efter ett större sammanhang med kollegor där vi kunde lära av och dela kunskap med varandra vilket i förlängningen skulle ge oss större möjligheter att hjälpa andra till bättre hälsa. Idén till Hälsans Hus hade alltså grott ett tag i oss.  Så fick vi plötsligt den fina lokalen på Långgatan 10a och så var vi igång! Vi är ofantligt glada och stolta över vårt lilla “hus” och de som jobbar här med oss!

Hos oss verkar nu individuella terapeuter med egna företag som själva sköter sina bokningar men vi har ett utvecklande samarbete där vi alla kan dra nytta av varandras kunskap för att bättre hjälpa dig som klient. Självklart sker allt utbyte mellan oss med samma regler för tystnadsplikt och respekt för patientens privatliv.

Tillsammans är vi starkare! Nedan kan du läsa mer om oss individuella terapeuter och där finner du även kontaktinformation till var och en.

Terapeuter

Daniel Pokorny

Osteopat och pilatesintruktör

Kontaktinformation
Telefon: 073-621 3653
E-post / Hemsida

Läs mer

Filippa Freed

Shiatsuterapeut, Akupunktör, Energipedagog och Qi gongledare

Kontaktinformation
Telefon:  070-494 7994
E-post

Läs mer

Per Aronsson

Healing Master, Instant Transformation Practitioner och Reikiförmedlare

Kontaktinformation
Telefon: 0736-754 976
E-post

Läs mer

Sanna Kjellröier Nordin

Vägledande samtal

Kontaktinformation
Telefon: 073-262 66 04
E-post

Läs mer