Linda Clevesjö

Jag heter Linda Clevesjö och är uppvuxen i en förort i norra Stockholm. Idag bor jag tillsammans med mina två döttrar i Mariefred och stormtrivs.

Oavsett vad jag gör eller jobbar med följer jag alltid tre saker: utveckling, förbättring och positiv energi! Finns dom komponenterna med tycker jag det är värt det, oavsett vad jag gör.

Sedan 1998 har jag arbetat inom butiksutveckling på något vis, allt från inköp, konceptutveckling, till butiksetableringar och kampanjansvarig. Där emellan har jag också passat på att läsa Basmedicin, Feng shui och gått en Inredningsutbildning. I dag jobbar jag alltså fortfarande inom just butiksutveckling och nu med ”digital och visuell kommunikation”.

Mitt i livet gjorde jag dock en avstickare och valde att byta fokus helt. Jag pausade jobbet ett tag och utbildade mig till Hud- och spa-terapeut. Det bästa jag kunde ha gjort. Jag längtade så innerligt efter att få jobba närmre människor, att kunna få hjälpa människor att må bättre, både fysiskt och psykiskt och det har gett mig så mycket energi och så många fina möten jag aldrig hade fått annars.

Så nu, här på Hälsans Hus får jag alltså plocka fram min utbildning som Hud och spa-terapeut igen. Jag kommer dessutom addera och använda mig av den spirituella och andliga sidan eftersom jag har den gåvan sedan barnsben. Det är otroligt läkande och kraftfullt för både mig och kunden att få jobba med den fysiska kroppen och energikroppen (själen) samtidigt. Att vilja bejaka hela sig själv kan vara lite trevande, utmanande och kanske lite skrämmande ibland, det är också väldigt modigt, klokt och stärkande för både kropp och själ. Kroppen blir starkare om du mår bra i själen och vise versa.

Acceptans, icke dömande samt kärlek är självklara ingredienser i all utveckling och är de verktyg jag använder mig av i alla behandlingar.
Tystnadsplikt.
Varmt välkommen!

Kontaktinformation för bokning

Telefon 073-5346055
E-post clevesjo@hotmail.com

Läs mer om massage
Läs mer om spa
Läs mer om tarot