Biomagnetism

Biomagnetism ingår i begreppet magnetbehandlingar eller frekvensmedicin och är en metod baserad på de effekter som starka magneter utövar på kroppen.

Biomagnetism upptäcker, definierar, mäter och korrigerar avvikande pH-värden i kroppen och kan på detta sätt avslöja och platsbestämma närvaron av patogena mikroorganismer, virus, bakterier, svamp och parasiter.

Biomagnetism betyder att man applicerar magneter på två kroppsdelar med motsatt polaritet och med samma frekvens. I kroppsdelen med positiv pol bildas en sur miljö som utgör grogrund och livsmiljö för virus och svamp. I kroppsdelen med negativ pol bildas en basisk miljö där bakterier och parasiter trivs. Magnetparen som appliceras på kroppen neutraliserar pH-värdet och återställer det till pH-värde 7.

Jag applicerar magneter på kroppen med kläderna på och behandlingen tar 20 minuter och jag kombinerar oftast biomagnetism med reiki healing vilket innebär en total behandlingstid på cirka 45 minuter. Ofta räcker det med 1-3 behandlingar men vid dysfunktion, t ex vid besvär i sköldkörtlarna eller som jag själv har, kraftigt förstorad prostata så krävs det en längre behandlingsmetod.

Viktigt att jag som terapeut, och inte läkare, så är ödmjuk inför ditt tillfrisknande MEN det är ändå DU som botar dej själv med stöd av mej och mina verktyg som terapeut. Alternativ medicin är ofta ett bra komplement till traditionell läkarvård.

Vill du boka en behandling med biomagnetism? Kontakta Per