Annika Mårtensson

Jag heter Annika Mårtensson. Min väg till homeapatin har varit en lång resa som påbörjades 1995.
Jag led av svår migrän och fick bara hemska mediciner av läkarna. Därför började jag söka hjälp inom den alternativa vården. Många behandlingsmetoder blev det men det var först när jag kom till en homeopat som jag fick hjälp. Vilket mirakel! Jag blev så nyfiken och börjad läsa om homeopati. En vacker vårmorgon när jag vaknade fick jag som en uppenbarelse. Jag ska ju bli homeopat, varför har jag inte tänkt på det tidigare?

I augusti började jag läsa medicin och sedan påbörjade jag en 3-årig utbildning i klassisk homeopati. Som sagt, resan blev lång med vidareutbildningar och seminarier i många olika länder. Jag har också lärt mig mycket genom att träffa patienter. Under mina 20 år på mottagningen i Stockholm har jag hjälpt många människor vilket  jag med ödmjukhet är väldigt tacksam över.

Numera njuter jag mest av att vara pensionär och att kunna  styra mina dagar som jag själv vill men jag tar fortfarande, i mindre omfattning, emot patienter i bostaden i Stockholm. Eftersom jag sedan 2 år tillbaka även bor i Strängnäs vill jag erbjuda mina tjänster även här på Hälsans Hus.

Kontaktinformation för bokning

Telefon: 070-476 0719
E-post 

Läs mer om homeopati
annika mårtensson foto