Mötesplats för en holistisk hälsosyn

Hösten har medfört glädje på flera sätt, bland annat har vi fått fler och fler förfrågningar om att hålla föredrag och workshops här hos oss. Det gör oss mycket glada då vi då ser att en av våra intentioner för Hälsans Hus börjar leva: att vara en närande och öppen plats som möjliggör möten som hjälper människor att växa mot sin fulla potential.

Vi har två fina rum där man kan sitta 12-15 personer, ett enklare kök för fika. 15 stolar fixar vi och det finns vita släta väggar i båda rummen att projicera från dator. Dock tillhandahåller vi inte den teknik som behövs för ändamålet.

Hälsans Hus håller en lugn och rofylld energi där möjligheter till tillväxt finns. Vi välkomnar dig som vill hålla alltifrån enklare kundsamtal till föredrag och workshops. Hör av dig via mail info@halsanshusimariefred.se eller ring Filippa eller Daniel så ses vi för en förutsättningslöst fika i köket.

Tillsammans öppnar vi dörrar och länkar samman krafter!