Uppskattat föredrag av homeopat Annika!

Under onsdagskvällen samlades intresserade för att lyssna på Annika Mårtensson som berättade om hur vi själva kan skapa ett homeopatisk husapotek för att hjälpa våra nära och kära vid förkylningar, hud-och magproblem och liknande mindre åkommor. Annika baserade sin föreläsning på 20 års erfarenhet som praktiserande homeopat och betonade att även om många homeopatiska medel har generella verkningsområden så är det alltid en individ man behandlar. Därför presenterade hon också flera olika alternativa medel och delade tydliga symptombeskrivningar för att göra det lättare att hitta rätt medel. Vi som medverkade fick med oss många bra tips, ett häfte med beskrivningar av medel och deras verkansområden och berikades också av den goda stämning som rådde under kvällen med många frågor och skratt.

 

Vill du ha en individuell konsultation med Annika så når du henne antingen via mail homeopatannika@gmail.com eller per telefon 070-476 0719.

.