Vad är hälsa för dig?

En enkel fråga kanske men när man tittar närmare är den inte alltid så lätt att besvara.

Hälsans Hus och husets Osteopat, Daniel Pokorny, bjuder in till en kväll i hälsans tecken där du och din kroppskänsla, dinerfarenheter och funderingar kring ämnet står i fokus.

I sitt jobb träffar Daniel ofta på olika perspektiv på vad hälsa, träning, kost osv är. Det förknippas ofta med mindre och större prestationskrav och ligger inte sällan utanför det som är i samklang med individen ifråga.
Med osteopatin som verktyg och utgångspunkt har Daniel en bra möjlighet att bistå människan i hans/hennes sökande efter det som kroppen redan jobbar för fullt med: Hälsa och balans inifrån och ut. När kroppen och knoppen är i någorlunda balans kommer hälsa som en naturlig följd. På köpet lär du dig mer om dig själv, din kropp och därmed vad hälsa innebär för just dig.

Varmt välkomna!
Datum: Torsdag 17/5
Tid: 18.30

Som vanligt finns möjlighet att prata med våra härliga kollegor, det bjuds på fika med te/kaffe!